0%

Furnishing small kitchens and space with not much light

Making the most of the spaces in the kitchen is very important and modular kitchens offer different solutions so you do not have to forego practicality and comfort.

214752482tavolo_pieghevole_g0l6remkra

Στη διακόσμηση των μικρών χώρων, ο ρόλος του σχεδιαστή μπορεί να είναι πραγματικά πολύτιμος: αναλόγως με τη χρήση της κουζίνας που θέλετε να πετύχετε, θα σας βοηθήσει να επιλέξετε μεταξύ πολλών λύσεων αποθήκευσης χώρου. 

Αν σας αρέσει να καλείτε κόσμο για φαγητό, αλλά το σπίτι σας δεν είναι αρκετά μεγάλο για ένα τραπέζι που θα χωρέσει όλους τους φίλους σας, θα μπορούσατε επιλέξετε ένα πτυσσόμενο τραπέζι, που όταν χρειαστεί θα σας δώσει περισσότερες θέσεις. 

Αν σας λείπει η κλασική αποθηκούλα για τα πράγματα που χρειάζεστε για την καθαριότητα του σπιτιού, μπορείτε να επιλέξετε κουζίνες με ντουλάπες τύπο αποθήκες, για να έχετε πάντα τακτοποιημένη την κουζίνα σας.Κατά το σχεδιασμό της κουζίνας προσπαθείτε να έχετε αρκετό χώρο ώστε να μπορείτε να κινείστε άνετα.

Οι στενοί χώροι μπορεί αν είναι επικίνδυνοι εκτός του ότι δεν είναι καθόλου ευχάριστοι.

Αν ονειρεύεστε κουζίνα με νησίδα ή με κεντρική νησίδα αλλά, οι χώροι δεν το επιτρέπουν, υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε ώστε να βρείτε το σωστό συνδυασμό, όπως να διαμορφώσετε έναν μικρό χώρο για σύντομα πράγματα, όπως να διαβάσετε ένα e-mail ή ένα μικρό φαγητό, χωρίζοντας με πρακτικό τρόπο την κουζίνα από το καθιστικό.

Λειτουργικότητα και αισθητική μπορείτε να βρείτε στις αφαιρούμενες στήλες.Μέχρι πριν από λίγο διάστημα, στον σχεδιασμό της κουζίνας υπήρχαν χώροι, ακόμη και λίγων εκατοστών που έμεναν ανεκμετάλλευτοι.

Σήμερα μπορείτε να τους εκμεταλλευτείτε με αφαιρούμενες στήλες ακόμη και 15 cm που σας δίνουν έναν χρήσιμο αποθηκευτικό χώρο για δοχεία, σκούπες, είδη καθαρισμού.Ακόμη και οι γωνίες που συνήθως δεν είναι εύκολα προσβάσιμες μπορούν να γίνου λειτουργικές και πρακτικές χάρη στις γωνιακές κολώνες με αφαιρούμενα ράφια, που δίνουν εύκολη πρόσβαση ακόμη και στις πιο δύσκολες περιοχές.Χώροι με λίγο φωςΓια τους μικρούς και σκοτεινούς χώρους, το βασικό χρώμα είναι το λευκό, που φωτίζει και ανακλά το φως.

Μερικοί μπορεί να σκεφτούν ότι είναι πολύ συνηθισμένο, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι καθόλου έτσι, γιατί δίνει μεγάλες πολλές δυνατότητες για να δώσετε το δικό σας στυλ. Μπορείτε να επιλέξετε ζεστούς ή ψυχρούς τόνους, ξύλο με διαφορετικά νερά, λείες επιφάνειες, λακαρισμένες, ματ ή γυαλιστερές και πολλές ακόμη λύσεις, χάρη και στον συνδυασμό με την επιφάνεια εργασίας.Δείτε τις πολυμορφικές μας κουζίνες για να βρείτε τη λύση που κάνει σε εσάς!

 class=